;

Vergaderen in Overvecht

Groen

Gevestigd in tuincentrum Steck vind je Noordertuin, een tuincafé dat zeven dagen per week geopend is. Noordertuin is uniek gelegen aan natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Noordertuin ligt in een inspirerende en verfrissende omgeving. Een ideale uitvalsbasis voor een wandeling voor of na je vergadering.

Lokaal

Noordertuin werkt met duurzame en seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. Zo zorgen we ervoor dat de producten in onze keuken zo vers en lokaal mogelijk zijn. Onze groenten halen we bijvoorbeeld bij de buren van Voedseltuin Overvecht en de oesterzwambitterballen bij onze achterburen van de Clique. Die oesterzammen kunnen trouwens groeien door onze koffiedrab!

Persoonlijk

We vinden het heel erg belangrijk dat het je aan niets ontbreekt als je bij ons een bijeenkomst organiseert. Naast een glimlach bieden we je altijd een sfeervolle en groene omgeving. We denken graag met je mee over je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Ons standaard vergaderarrangement bestaat uit vers fruit, (on)kruidenthee van Wilderland en koffie van Utrechtse koffiebranderij Nordkapp.

Ruimtes

Noordertuin - Image00002

Het Tuincafé

Tot 10 personen kosteloos
In het café
Vrije tafelkeuze

prijzen

Een bijeenkomst organiseren in het tuincafé
kan kosteloos tot 10 personen. Hierbij is afname
van een vergaderarrangement verplicht.
Kosten vanaf 11 personen in overleg.

faciliteiten:

– flipover
– tv (€25,-)
aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 

Noordertuin - Image00003

Noordertuin - Tuinhuis

Noordertuin - Balk extra smal

Het Tuinhuis

tot 100 personen
afgesloten ruimte
50 m2

prijzen

dagdeel: €150,-
9:30-13:30 of 13:00-17:30

hele dag: €250,-
9:30-17:30

faciliteiten:

– flipover
– tv of beamer (€25,-)
aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 

Noordertuin - Opstellingen verticaal

Vergaderarrangementen

Bij Noordertuin geniet je van koffie van Utrechtse koffiebranderij Nordkapp, (on)kruidenthee van Wilderland en gefilterd water. Ook zetten we graag vers fruit voor je neer! Liever iets meer? Hieronder zie je de opties:

Lokaal lunchen

Onze (h)eerlijke groene lunch bestaat uit: soep van groenten uit Voedseltuin Overvecht, rijk belegde desem boterhammen van de Bakkert, een seizoenssalade, biologische melk en sap van Schulp.

Lunch to go

Liever een pauze met lunch in het Noorderpark? Ons keukenteam maakt graag een picknickpakket voor je klaar!

Borrelen

Na een succesvolle brainstorm of vergadering afsluiten met een heerlijke borrel kan bij ons met oesterzwambitterballen van onze achterburen De Clique en brood met huisgemaakte dips. Met een alcoholvrij biertje of limonade van de Roze Bunker maak je de borrel compleet.

Prijzen

Halve dag:
– Lunch: €27,50 pp
– Lunch en borrel: €45,00 pp
– Alleen koffie/thee/fruit: €12,50 pp

Hele dag:
– Lunch: €37,50 pp
– Lunch en borrel: €55,00 pp
– Alleen koffie/thee/fruit: €12,50 pp

Noordertuin - Uitgeknipte hand met koffie (1)

Workshops

Noordertuin - Slak uitgeknipt

Je ontmoeting bij Noordertuin combineren met een inspirerende workshop? Dat kan! Drie van onze partners én buren hebben workshops ontwikkeld die je goed kan combineren met een vergadering bij Noordertuin.

Download de workshopbrochure hier

Neem contact met ons op

Openingstijden

Ma – Vr    09:30 – 17:30
Zaterdag  09:30 – 17:00
Zondag    10:30 – 17:00

contact

info@noordertuin.nl
06-25551284

Adres

Noordertuin – Tuincentrum Steck
Gageldijk 3
3566 ME Utrecht

Over Noordertuin

Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. Hoe dan? We werken samen met lokale leveranciers en ondernemingen. Wat ons betreft hoeven kwaliteitsproducten niet van ver te komen, Utrecht (Overvecht) heeft zoveel lekkers te bieden. Op deze manier hopen we bij te dragen aan een betere wereld. Wij creëren, samen met omliggende leveranciers en ondernemingen, een gezonde balans tussen mens en milieu. Denk hierbij aan afvalstromingen van voedsel, die vormen zo de basis voor nieuwe producten. Koffiedrab kan bijvoorbeeld gebruikt worden om oesterzwammen te kweken.

Wat is dan lokaal?

Wij halen alles van zo dichtbij mogelijk. Dat betekent dat we eerst zoeken in Utrecht. Is het daar niet te vinden? Dan kijken we verder in de omliggende provincies en zo kijken we steeds een stapje verder. Ook werken wij zo min mogelijk met producten die niet in ons land groeien.

Werken en studeren bij Noordertuin

Bij Noordertuin hebben we niet alleen de ruimte om te vergaderen en te brainstormen, we hebben ook een aantal fijne grote werktafels met stroompunten waar aan gestudeerd of gewerkt kan worden.

Iets te vieren?

Ook dat kan bij Noordertuin! Zowel buiten als binnen. We gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden!

Noordertuin - Uitgeknipte hommel 2