Vergaderen in Overvecht

Groen

Gevestigd in tuincentrum Steck vind je Noordertuin, een tuincafé dat zeven dagen per week geopend is. Noordertuin is uniek gelegen aan natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Noordertuin ligt in een inspirerende en verfrissende omgeving. Een ideale uitvalsbasis voor een wandeling voor of na je vergadering.

Lokaal

Noordertuin werkt met duurzame en seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. Zo zorgen we ervoor dat de producten in onze keuken zo vers en lokaal mogelijk zijn. Onze groenten halen we bijvoorbeeld bij de buren van Voedseltuin Overvecht en de oesterzwambitterballen bij onze achterburen van de Clique. Die oesterzammen kunnen trouwens groeien door onze koffiedrab!

Persoonlijk

We vinden het heel erg belangrijk dat het je aan niets ontbreekt als je bij ons een bijeenkomst organiseert. Naast een glimlach bieden we je altijd een sfeervolle en groene omgeving. We denken graag met je mee over je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Bekijk hieronder onze standaard vergaderarrangementen, mocht je iets anders willen dan horen we het graag.

 

Ruimtes

Een sfeervolle en karakteristieke – afsluitbare – ruimte in ons tuincafé. De diepte in met je team, ontzorgd en volledig geserviced met koffie & lunch vanuit onze keuken. Tijdens pauzes loop je zo het terras op voor frisse lucht. Break-out mogelijkheden zijn er ook: naar bijvoorbeeld het deels overdekte terras, een besloten deel van het tuincafe of het Buitenshuisje!

– Tot 30-35 personen
– Af te sluiten ruimte
– 50 m2
– Flipover, beamer en/of tv gebruik
– Gratis parkeren

prijzen

dagdeel: €300,-
Maximaal 5 uur

hele dag: €550,-
Maximaal 9 uur

faciliteiten

  • flipover
  • tv of beamer (€25,-) aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 
Noordertuin - Img_2971 (1)

Een sfeervolle en karakteristieke – afsluitbare – ruimte in ons tuincafé. Met daarbij een gedeelte van het restaurant (de binnentuin), volledig gereserveerd voor jou. De diepte in met je team, ontzorgd en volledig geserviced met koffie & lunch vanuit onze keuken. Tijdens pauzes loop je zo het terras op voor frisse lucht. Break-out mogelijkheden zijn er ook: naar bijvoorbeeld het deels overdekte terras, een besloten deel van het tuincafe of het Buitenshuisje!

– Tot 100 personen
– Af te sluiten ruimte en een open gedeelte van het restaurant
– 150 m2
– Flipover of tv gebruik, beamer te gebruiken in het Tuinhuis
– Gratis parkeren

prijzen

dagdeel: €550,-
Maximaal 5 uur

hele dag: €950,-
Maximaal 9 uur

faciliteiten

  • flipover
  • tv en/of beamer (€25,-) aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 
Noordertuin - Insta vergaderen

Naast het terras van Noordertuin, uitkijkend over de Pluktuin, staat het Buitenshuisje. Een tiny house dat verkocht wordt door Buitens, een maker & leverancier van complete (off grid) buitenplekken. Het Buitenshuisje dat in onze voortuin staat is een prototype & showmodel en is te huur voor tiny meetings tot 8 personen. Ook beschikbaar als break-out room. Een unieke ervaring!

tot 8 personen
af te sluiten ruimte
15 m2 + veranda
flipover/beeldscherm
gratis parkeren

prijzen

dagdeel: 150,-
Maximaal 5 uur

hele dag: 250,-
Maximaal 9 uur

faciliteiten

  • flipover
  • tv of beamer (€25,-) aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 
Noordertuin - Dsc_6041

Natuurlijk kun je voor een meeting ook gewoon in ons tuincafe terecht! We kunnen dan een deel van het café reserveren voor jouw gezelschap.

Tot 10 personen kosteloos
In het café
Vrije tafelkeuze

prijzen

Een bijeenkomst organiseren in het tuincafé
kan kosteloos tot 10 personen. Hierbij is afname
van een vergaderarrangement verplicht.
Kosten vanaf 11 personen in overleg.

faciliteiten

  • flipover
  • tv of beamer (€25,-) aansluitingen VGA, HDMI en USB-C 
Noordertuin - Image00002

Teamuitje? Bedrijfsfeest? Wil je het groter aanpakken? Het is ook mogelijk het hele tuincafé te huren! Hiervoor denken we graag mee in wat jij nodig hebt voor een geslaagd event. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Noordertuin - Image00003

Arrangementen

Eten – t/m 7 personen

Tot en met 7 personen serveren wij onze complete menu à la carte, zie homepage voor het actuele menu.

Noordertuin - Uitgeknipte hand met koffie (1)

Bij Noordertuin geniet je van koffie van Utrechtse koffiebranderij Nordkapp, (on)kruidenthee van Wilderland en gefilterd water. Onze (h)eerlijke groene lunch bestaat uit: soep van groenten uit Voedseltuin Overvecht, rijk belegde desem boterhammen van de Bakkert, een seizoenssalade, biologische melk en sap van Schulp.
Na een succesvolle brainstorm of vergadering afsluiten met een heerlijke borrel kan bij ons met oesterzwambitterballen van onze achterburen De Clique en brood met huisgemaakte dips. Met een alcoholvrij biertje of limonade van de Roze Bunker maak je de borrel compleet.

We halen zo veel mogelijk ingrediënten voor het menu uit de Voedseltuin. Deze bevindt zich tegenover ons terras. We nodigen je van harte uit om er een kijkje te nemen en met eigen ogen te zien waar jouw eten vandaan komt!

Onze GFT reststroom gaat naar De Clique. Zij composteren en gebruiken deze om weer nieuwe grond(stoffen) en ingrediënten van te maken. De Clique is gevestigd net achter Noordertuin. Ben je benieuwd naar hoe zij te werk gaan? Ook bij hen kan je een kijkje nemen om te zien waar de (kleine) reststroom van jouw eten naartoe gaat!

Eten – vanaf 8 personen

Onderstaande menu’s kunnen vanaf 8 personen besteld worden

Sandwiches – €15,00 p.p.
Diverse vegetarische sandwiches met een seizoensgebonden salade of soep uit de tuin.
Wij verrassen je met een kleurrijk menu vers uit de tuin.

Oogst lunch – €18,50 p.p.
Diverse vegetarische sandwiches met een seizoensgebonden salade & soep uit de tuin.
Dit menu is seizoensgebonden, waardoor het altijd weer een verrassing is wat er op tafel staat.

Proeverij – €9,50 p.p.
Hartige en zoete hapjes
Een diverse mix van zelfgemaakte hartige en zoete lekkernijen

Zoetigheden bij de koffie – €4,00 p.p.
Kleine stukjes huisgemaakte koekjes, cakes en taarten met vegan en glutenvrije opties

Borrelhapjes – €7,50 p.p.
Oesterzwam bitterballen van de Clique, groentebeignets en brood met huisgemaakte dips.

Vanaf 16 personen

Onderstaande menu’s kunnen vanaf 16 personen besteld worden

BBQ arrangement – €32,50 p.p.

Drie gangen menu – €37,50 p.p.
Een vegetarisch voor- hoofd- en nagerecht, een seizoensgebonden en verrassend diner.

*Prijzen zijn exclusief BTW en per persoon

Dranken

Filterkoffie (1.3L) – €10,50
Appelsap (1.3L) – €10,50
Thee (1.3L) – €9,50
Bruiswater (1.3L) – €5,00
Plat water – gratis
Warme dranken zoals luxe koffie – in overleg

*Prijzen zijn exclusief BTW

Workshops

Leren inleggen en fermenteren

In deze workshop leren Mark en Catrin hoe je groenten kan inleggen en fermenteren. Eerst oogsten we wat groenten uit de Voedseltuin om deze vervolgens te leren inleggen en fermenteren. Uiteindelijk verlaat je Noordertuin met een potje zelf ingemaakte groenten en genoeg kennis om dit proces thuis nog veel vaker te herhalen.

Tijdsduur: 1,5 uur
Prijs: 30,- per persoon
Aantal deelnemers: Tussen de 6 en 12 personen.

 

Workshop boeket maken

Naast het terras van Noordertuin onderhoud Noraly een prachtige pluktuin, De Glitter Gladiool. In de pluktuin kan je zelf een boeket plukken maar Noraly biedt ook workshops aan tijdens het plukseizoen.

Pluk zelf de bloemen die jij het mooist vind en leer vervolgens één van de twee methodes van het bloemschikken, uit de hand of in de vaas. Uiteindelijk neem je een mooie bos bloemen van Utrechtse bodem mee naar huis.

55,- p.p
Minimale deelname van 6 personen
1,5 uur
Max 12 personen

Grote groep: ‘over natuurvriendelijke bloemen’ + klein boeket plukken per persoon.
€455,-
60 min
Max 20 personen

 

Inspiratieworkshop: Circulaire Economie in de praktijk

De Clique is een Utrechtse prijswinnende start-up die de circulaire wereld op z’n kop zet met haar unieke ketenaanpak om bio reststromen om te zetten in heerlijke producten. Met behulp van een CO2-neutrale grondstoenservice worden deze stromen opgehaald bij bedrijven, supermarkten en horeca in Utrecht en omstreken. En van deze stromen ontstaan weer verrassende nieuwe creaties zoals brood van bierbostel, bier en frisdrank met sinaasappelschillen, en oesterzwammen grootgebracht op koedik als heerlijke vleesvervanger. Maak in deze workshop kennis met De Clique en raak geïnspireerd door concrete voorbeelden en zichtbare impact. Na een rondleiding en presentatie over de hub van De Clique – waar de grondstoen worden verwaard – volgt een circulaire Creative Challenge in kleine teams om de hersens te kraken over toekomstige circulaire ketens. Inspiratie en plezier gegarandeerd.

Lengte rondleiding en challenge: 60 min
Tarief: € 475,00 voor groepen tot maximaal 30 personen*

*Kleinere groepen kunnen vanaf 15 deelnemers deelnemen voor € 20,00 p.p.

 

Neem contact met ons op

Openingstijden

Ma – Vr    09:30 – 17:30
Zaterdag  09:30 – 17:00
Zondag    10:30 – 17:00

contact

info@noordertuin.nl
06-25551284

Adres

Noordertuin – Tuincentrum Steck
Gageldijk 3
3566 ME Utrecht

Over Noordertuin

Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. Hoe dan? We werken samen met lokale leveranciers en ondernemingen. Wat ons betreft hoeven kwaliteitsproducten niet van ver te komen, Utrecht (Overvecht) heeft zoveel lekkers te bieden. Op deze manier hopen we bij te dragen aan een betere wereld. Wij creëren, samen met omliggende leveranciers en ondernemingen, een gezonde balans tussen mens en milieu. Denk hierbij aan afvalstromingen van voedsel, die vormen zo de basis voor nieuwe producten. Koffiedrab kan bijvoorbeeld gebruikt worden om oesterzwammen te kweken.

Wat is dan lokaal?

Wij halen alles van zo dichtbij mogelijk. Dat betekent dat we eerst zoeken in Utrecht. Is het daar niet te vinden? Dan kijken we verder in de omliggende provincies en zo kijken we steeds een stapje verder. Ook werken wij zo min mogelijk met producten die niet in ons land groeien.

Werken en studeren bij Noordertuin

Bij Noordertuin hebben we niet alleen de ruimte om te vergaderen en te brainstormen, we hebben ook een aantal fijne grote werktafels met stroompunten waar aan gestudeerd of gewerkt kan worden.

Iets te vieren?

Ook dat kan bij Noordertuin! Zowel buiten als binnen. We gaan graag met je in overleg over de mogelijkheden!

Noordertuin - Uitgeknipte hommel 2