;

Vergaderen in Overvecht

Over Noordertuin

Gevestigd in tuincentrum Steck vind je Noordertuin, een tuincafé dat zeven dagen per week geopend is. Noordertuin werkt met duurzame en seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. De producten zijn zo lokaal dat een van onze vaste leveranciers op nog geen 20 meter afstand zit! Bij Noordertuin vergader je in het groen. Ons tuincafé is net even wat anders en is daarom een inspirerende omgeving voor een vergadering, lezing of brainstormsessie.

Noordertuin - Mijn project (6)

In het Tuinhuis

Naar hartenlust overleggen en brainstormen? Dat kan in onze afgesloten ruime: het Tuinhuis. De inrichting passen wij aan naar jouw wensen. Met elkaar aan een lange tafel? Of liever in een kring of een theateropstelling? Het kan allemaal. Het Tuinhuis heeft beschikking over een TV-scherm, een beamer en een flipover.

Noordertuin - Mijn project (1)

In het tuincafé

Vergaderen met een kleine groep of in een informelere sfeer? In het tuincafé zijn verschillende tafels en plaatsen die hiervoor geschikt zijn. Aan het gebruik van een tafel in Noordertuin zijn geen huurkosten verbonden. Kom je met meer dan 8 personen? Reserveer dan een plek via info@noordertuin.nl, zodat wij jullie de beste service kunnen bieden.

Noordertuin - Mijn project

Vergaderarrangementen

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Voor, na of tijdens de vergadering is er verse filterkoffie van Nordkapp, (on)kruidenthee van Wilder Land en gefilterd water. Verder zorgen wij voor een gevulde fruitschaal voor tussendoor en kunnen wij indien gewenst ook zoetigheden op tafel zetten. Zin om af te sluiten met een alcoholvrije borrel en borrelhapjes? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vergaderarrangementen

Lokaal lunchen

Onze (h)eerlijke groene lunch bestaat uit: soep van groenten uit Voedseltuin Overvecht, rijk belegde desem boterhammen van de Bakkert, een seizoenssalade, biologische melk en sap van Schulp.

Lunch to go

Liever een pauze met lunch in het Noorderpark? Ons keukenteam maakt graag een picknickpakket voor je klaar!

Borrelen

Na een succesvolle brainstorm of vergadering afsluiten met een heerlijke borrel kan bij ons met oesterzwambitterballen van onze achterburen De Clique en brood met huisgemaakte dips. Met een alcoholvrij biertje maak je de borrel compleet.

Noordertuin - Bieten uitgeknipt 3
Prijzen

halve dag
hele dag
met lunch
€27,50 pp
€37,50 pp
Met lunch en borrel
€45,00 pp
€55,00 pp
Koffie/thee/fruit
€12,50 pp
€12,50 pp


Huurprijzen

Vergaderen in het tuincafé kan kosteloos. Om verzekerd te zijn van een geschikte plek is het aan te raden om te reserveren. Het Tuinhuis wordt verhuurd voor halve en hele dagen. Voor een halve dag bestaat de keuze uit 9:30-13:30 en 13:00-17:30. Het Tuinhuis is uitgerust met een beamer of tv-scherm, met aansluitingen VGA, HDMI en USB-C, en een flipover. Met je groep in een kring zitten, of liever in een theater opstelling? We passen de inrichting aan naar jouw wensen. We beschikken over voldoende stoelen en tafels voor veel verschillende opstellingen.

 

 

Huurprijzen

halve dag
hele dag
Tuinhuis (50m2)
€150,00
€250,00
Gebruik beamer of tv-scherm
€25,00
€25,00

 

Noordertuin - Uitgeknipt sap

Workshops

Noordertuin - Uitgeknipte hand met koffie (1)

Je ontmoeting bij Noordertuin combineren met een inspirerende workshop? Dat kan! Drie van onze partners én buren hebben workshops ontwikkeld die je goed kan combineren met een vergadering bij Noordertuin. Klik hier om de brochure te bekijken met de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Openingstijden

Ma – Vr    09:30 – 17:30
Zaterdag  09:30 – 17:00
Zondag    10:30 – 17:00

Adres

Noordertuin – Tuincentrum Steck
Gageldijk 3
3566 ME Utrecht

Over Noordertuin

Noordertuin voedt Utrecht van eigen bodem. Hoe dan? We werken samen met lokale leveranciers en ondernemingen. Wat ons betreft hoeven kwaliteitsproducten niet van ver te komen, Utrecht (Overvecht) heeft zoveel lekkers te bieden.
Op deze manier hopen we bij te dragen aan een betere wereld. Wij creëren, samen met omliggende leveranciers en ondernemingen, een gezonde balans tussen mens en milieu. Denk hierbij aan afvalstromingen van voedsel, die vormen zo de basis voor nieuwe producten. Koffiedrab kan bijvoorbeeld gebruikt worden om oesterzwammen te kweken.

Wat is dan lokaal?

Wij halen alles van zo dichtbij mogelijk. Dat betekent dat we eerst zoeken in Utrecht. Is het daar niet te vinden? Dan kijken we verder in de omliggende provincies en zo kijken we steeds een stapje verder. Ook werken wij zo min mogelijk met producten die niet in ons land groeien.

Werken en studeren bij Noordertuin

Bij Noordertuin hebben we niet alleen de ruimte om te vergaderen en te brainstormen, we hebben ook een aantal fijne grote werktafels met stroompunten waar aan gestudeerd of gewerkt kan worden.

Noordertuin - Uitgeknipte hommel 2