Vergaderen in Utrecht

Groen

Gevestigd in tuincentrum Steck vind je Noordertuin, een tuincafé dat zeven dagen per week geopend is. Noordertuin is uniek gelegen aan natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Noordertuin ligt in een inspirerende en verfrissende omgeving. Een ideale uitvalsbasis voor een wandeling voor of na je vergadering.

Lokaal

Noordertuin werkt met duurzame en seizoensgebonden producten uit de directe omgeving. Zo zorgen we ervoor dat de producten in onze keuken zo vers en lokaal mogelijk zijn. Onze groenten halen we bijvoorbeeld bij de buren van Voedseltuin Overvecht en de oesterzwambitterballen bij onze achterburen van de Clique. Die oesterzammen kunnen trouwens groeien door onze koffiedrab!

Persoonlijk

We vinden het heel erg belangrijk dat het je aan niets ontbreekt als je bij ons een bijeenkomst organiseert. Naast een glimlach bieden we je altijd een sfeervolle en groene omgeving. We denken graag met je mee over je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Bekijk hieronder onze standaard vergaderarrangementen, mocht je iets anders willen dan horen we het graag. Daarvoor kun je mailen naar info@noordertuin.nl

Onze ruimtes

Bij ons kun je altijd terecht voor een vergadering, om te werken of om te studeren. Tot tien personen is het geen probleem om kosteloos plaats te nemen in het werk- en overleggedeelte van ons café. Het afnemen van eten en/of drinken is dan wel verplicht. Wil je liever wat meer privacy, of ben je met meer dan tien personen? Kijk dan eens naar onze verschillende ruimtes. Het is uiteraard ook mogelijk om ruimtes te combineren, vooral handig als je behoefte hebt aan break-out mogelijkheden. Van het terras mag je altijd gebruikmaken om een frisse neus te halen of om van een kopje koffie te genieten met uitzicht op de pluktuin en voedseltuin. Je loopt ook nog eens zo natuurgebied Noorderpark Ruigerhoek in voor een fijne wandeling!

Tuinhuis

Tot 35 personen

Het tuinhuis is een afgesloten en geïsoleerde ruimte in ons werk- en overleggedeelte. Deze ruimte is geschikt voor vergaderingen, presentaties, workshops en meer. Het tuinhuis huur je een halve dag voor €300,- en een hele dag voor €550,-.

Tuinhuis & achtertuin

Tot 100 personen

De deuren van het tuinhuis openen naar de (overdekte) achtertuin. De achtertuin is het werk- en overleggedeelte van ons café. Als je het tuinhuis en de achtertuin combineert heb je een grote ruimte voor presentaties, overleggen, meerdere kleine groepjes, diner, lunch of borrel. Alleen het tuinhuis is afsluitbaar. Deze twee ruimtes samen huur je een halve dag voor €550,- en een hele dag voor €950,-.

Buitenhuisje

Tot 8 personen

Het buitenhuisje is een tiny house dat je naast ons terras kunt vinden. Je hebt uitzicht op de pluktuin, het terras en de voedseltuin. Heel veel groene inspiratie! Het buitenhuisje huur je een halve dag voor €150.- en een hele dag voor €250,-.

Praktisch

Flipover, tv, projectiedoek & beamer

In iedere ruimte is een flipover en/of tv-scherm beschikbaar. Het Tuinhuis beschikt over een beamer met scherm. Voor de andere ruimtes kunnen wij audiovisuele apparatuur inhuren. 

Plattegrond Noordertuin

Geluid

Noordertuin is een tuincafé, we ontvangen de hele dag door gasten. De linkerkant van het cafe is bedoeld en ingericht voor werk, studie en overleg. De rechterkant is ‘gewoon’ cafe en daar zitten ook de kinder- en stripboekenhoek. Het Tuinhuis staat in het werk- & overleggedeelte en is helemaal geïsoleerd. We kunnen echter (helaas) niet garanderen dat het in het Tuinhuis muisstil is. De ervaring leert dat het Tuinhuis prima geschikt is voor normale gesprekken, presentaties en overleggen.

Bereikbaarheid

Je vindt Noordertuin in Utrecht, Utrecht Noord om iets preciezer te zijn, op Gageldijk 3. Nabij afslag 31 van de A27. Overvecht, Tuindorp en Voordorp zijn onze ‘buurwijken’. Ons tuincafé is gelegen in de achterste kas van Steck, de Stadsoase-in-wording. We zijn prima bereikbaar vanuit de stad met de fiets. Je steekt over bij de grote rotonde (Robert Kochplein). Met de auto rijd je even iets door over de ring om vervolgens af te slaan naar de ventweg en een stukje terug te rijden. Scroll door naar de onderkant van deze pagina om Noordertuin op de kaart te zien.

Ligging

Noordertuin is uniek gelegen aan natuur- en recreatiegebied Noorderpark Ruigenhoek. Restanten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie worden hier omringd door water, weides en bossen. Noordertuin ligt in een inspirerende en verfrissende omgeving. Een ideale uitvalsbasis voor een wandeling voor of na je vergadering.

Parkeren & opladen

Je kunt voor de deur parkeren met je fiets of (elektrische) auto. Er zijn laadpalen die gevoed worden vanuit de zonnepanelen op het dak bij Steck en er is een pomp om je (auto)banden op spanning te brengen. Alles voor die duurzame missie.

Activiteiten en workshops

Op zoek naar een toffe activiteit voor, tijdens of na je overleg? Onze chef Catrin en Mark van de Voedseltuin geven workshops fermenteren en inleggen! Noraly van pluktuin Glitter Gladiool geeft workshops bloemschikken. Een rondleiding bij De Clique, eetbare planten leverancier Stekkers, of de handen uit de mouwen steken in een echte groentetuin zoals die van Voedseltuin Overvecht? Ook dat kan! Kijk op onze pagina ‘activiteiten’ voor alles wat er in en om Noordertuin mogelijk is.

Rondleidingen

Steck is een stadsoase in wording! Het gebied rond Steck is volop in ontwikkeling, je vindt er nu al verschillende groene ondernemers zoals De Clique, Kwekerij Stekkers, pluktuin de Glittergladiool en voedseltuin Overvecht. Plannen voor een bredere ontwikkeling van het gebied zijn in de maak. Nieuwsgierig naar die plannen? Een rondleiding door het gebied behoort tot de mogelijkheden! Kijk op onze pagina ‘activiteiten‘ voor contactgegevens.